Huopakaton pesu ja huolto

Huopakatto

Huopakatto sopii hyvin uusiin taloihin ja kesämökkeihin. Huopakatto on edullinen vaihtoehto kustannustehokkaaseen rakentamiseen. Huopakatto on helppohoitoinen ja säännöllisesti huollettuna pitkäikäinen kattomateriaali.

Huopakaton huollon merkitys

Huopakatto vaatii säännöllistä huoltoa, joka tulisi tehdä vuosittain. Lika, sammal, aurinko ja jää kuluttavat huopakaton suojapintaa, jos huoltoa ei tehdä niin ennen pitkää huopakattoon tulee reikä.

Huopakaton pesu ja huolto

Huopakaton pesu ja huolto alkaa isompien roskien harjuksella. Harjauksen jälkeen katon pinta pestään sopivalla vesimäärällä sekä paineella. Pesun jälkeen huopakaton pintaan sumutetaan sammaleenestoaine, joka tuhoaa pienemmätkin kasvustot katon pinnalta. Monissa tapauksissa tämänkaltainen käsittelyksi riittää, mutta huonokuntoisissa tapauksissa pintaan levitetään vielä korkepaineruiskua käyttäen uusi suojapinta.

Levän- ja sammaleenestoaine

Levän- ja sammaleenestoainetta käytetään puhdistamiseen kaikissa huopakatto kohteissamme. A-Clean on sammaleen, levän ja muun kasvuston hävittämiseen sekä ennaltaehkäisyyn tehty käsittelyaine. Muutaman vuoden välein tehty käsittely estää tehokkaasti myös uuden kasvuston kehittymistä. Kattojen lisäksi A-Clean sopii tiili- ja betonipintojen, seinien, portaiden, pihakivetysten, laattojen ja terassien käsittelyyn.

Huopakaton pintasuoja-aine

Huopakaton pintoihin käyttämämme Rubber on erinomainen valinta. Kyseessä on 100% akrylaattipinnoite, joka muodostaa elastisen jopa 500% likaa ja kasvustoa hylkivän sekä vedenpitävän pinnoitteen.

Huoltosopimus

Wasa Coating vuosihuoltosopimuksella varmistat että kattosi pysyy hyvässä kunnossa vuodesta toiseen ilman murheita. Pidämme kasvustot kurissa ja huomaamme ajoissa katon vauriot. Teemme räätälöityjä vuosihuoltosopimuksia kaikentyyppisiin asuntoihin. Ota yhteyttä niin katsotaan sinun tarpeisiisi sopiva huoltokokonaisuus.

Tulostettavat esitteet

Iso-Paint-A-Clean

Iso-Paint-Rubber